In English please  

Senast uppdaterad 2018-01-12  

 

 


Välkommen

PE-film är en del i företaget Ortopedi- & AnestesiKonsult AB tidigare Ortopedi- & KirurgiCentrum AB. Företaget ägs och drivs av Peter och Lena Evers och har som sådant funnits sedan 1987. Det huvudsakliga syftet har varit produktion av undervisningsmaterial, patientinformation samt dokumentation av operationsfynd.

Vid sidan av mitt arbete har jag ett stort intresse för modellflyg och varit mer eller mindre aktiv sedan mitten av 50-talet även med tävlingsverksamhet på nationell och internationell nivå.

Att kombinera mitt filmkunnande med modellflyget har varit naturligt och många filmer har det blivit under årens lopp för min egen, privata, del. Sedermera har jag märkt ett påtagligt intresse för dessa och efter en mycket försiktig start att sälja en del material har jag valt att ge den delen en mer officiell prägel.

Sidan startades 2006 i samband med att Sveriges Modellflyg Förbund (SMFF) kontrakterade mig för att filma VM i skalaflyg som hölls i Norrköping. Sidan kommer att gradvis byggas ut i takt med fortsatt produktion är det tänkt.

 

 


En gång i tiden

 

 

 
Länkar Fotoarkiv Kontakt: info@pefilm.se