Karlskoga Jetpower 2017

Karlskoga modellflygklubb anordnade i år den tionde upplagan av RC jet-meeting och hade året till ära inbjudit Red Bull aerobatic team från Tyskland som gjorde uppvisningsflygningar dels med 1/4-skala Starfighters dels med 1/2,5-skala Pitts Beast. Meetinget sträcker sig från torsdag til söndag där de två sista dagarna är publikdagar med kommentarer från speaker. Vädret var blåsigt men i övrigt bra de tre första dagarna medan söndagen bjöd på regn tidigt och många långväga gäster började sitt återtåg. Utvecklingen av turbindrift har under den senaste 10-års perioden varit rent häpnadsväckande och driftsäkerheten visar sig hög. Lägg därtill att utbudet av modeller och då framför allt skalamodeller är i ständigt ökande vilket gör att här finns idag mycket att se och följa.

OBS Filmen är nyredigerad med förbättrad bildstabilisering och nytt ljud.

 

Filmen är inspelad i full HD (1920x1280) och bredbild (16:9) och kan som tidigare filmer fås som DVD i standardformat eller som nedladdningsbar fil i full HD. Beställning görs via e-mail och när betalning registrerats kommer DVD-filmen med post inom några dagar, alternativt vid beställning av film i HD så skickas en länk till din e-mail för nedladdning via Dropbox.

Pris 200:- SEK i Sverige i bägge fallen ( moms, porto och emballage tillkommer vid DVD-köp. Totalpris vid PG-betalning 295:-).

Price outside Sweden 32:- € incl. P & P

Beställningsinfo/Order info

 

 

 

Tillbaka till första sidan e-mail: info@pefilm.se